31 d’Octubre – Festa de castanayada amb espectacle infantil

El dia 31 d’Octubre celebrarem la festa de la castanyada a l’escola.

Aquest any podrem gaudir d’un espectacle infantil al gimnàs de l’escola a càrrec de la companyia topguay (http://www.topguay.com), cap a les 17:00 de la tarda. Abans tindrem temps per berenar pastissos casolans i sucs o batuts que podrem trobar a la parada que munta l’AMPA, on també estaran disponibles mostres dels xandalls i samarretes per tothom qui en vulgui demanar.

www.topguay.com

Sinopsi de l’espectacle:

La Peca ha despertat a la tardor , les castanyes , els moniatos deuen estar a punt però la Maria Castanyera té un refredat i un caldo li hem portat …li haurem de donar un cop de mà –Coneixeu l´ofici de les castanyeres? –Sabeu qui és el gegant del castanyer ? …-I en Marrameu ? un gat molt especial que els bigotis s´haurà escaldat i entre tots ajudarem a la Maria castanyera per aconseguir una tardor i una castanyada autèntica , però ben original. No hi falteu que també riureu…les castanyes farem petar i els moniatos s´han de pelar.

Durada : 1 hora.

Edats recomanades : Públic familiar en general.

!! Us esperem a tots !!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s