El mocador de l’escola

Un mocador per a cada alumne amb el logotip de l’escola. Un mocador identificatiu especial perquè és un producte amb beneficis socials. Aquest mocador que l’Ampa regala a cada nen està fet pel taller Alborada “La fàbrica dels somnis”, una empresa pública de Mollet del Vallès que ocupa persones discapacitades però amb moltes altres habilitats. Perquè cada mocador és un somni de normalitat i també un símbol de l’escola.

Cada nen, nena i mestre, en tindrà un de manera gratuïta i a més,  si les famílies en voleu un, només per 2€ el podeu comprar a les festes, al despatx de l’AMPA els dijous a la tarda i a la secretaria de l’escola.

IMG-20131031-WA0002[1]logoescolalogo ampa petit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s