Concurs Ikea

Benvolgudes famílies,

Ikea donarà 5.000 euros en una targeta regal per moblar les instal·lacions de l’escola pública més votada en cada una de les seves 3 botigues a Catalunya entre el 30 de novembre i el 8 de desembre. Per votar cal tenir la targeta Family.

Us animem a que si heu de visitar alguna de les seves botigues i disposeu o voleu tenir la targeta esmentada, aprofiteu per votar per la nostra escola !!

Més informació: http://ca.ikea.com/es/ca/ms/es_ES/campaigns/landing-catalunya.html

Anuncis

2 pensaments sobre “Concurs Ikea

  1. hola, no trobo com poder fer la votaci!! em podeu ajudar aviam quin es el link correcte o que s’ha de fer per votar la teva escola? nosaltres tenim la tarja IKEA FAMILY que et demanan per poder votar, per es qu eno hi ha manera de trovar com es fa…. suposo que es fcil, per no ho trobo es necessiten minim 30 votacions per entrar dintre del concurs, jo crec que si es facilita i li dieu a la gent a on s’ha de fer exactament, ho far ms gent si s’han d’estar molta estona buscant, com m’est passant, molts pares no ho faran… i s una pena si trobeu com es fa, us ho agrairia moltes grcies! Mnica Date: Tue, 3 Dec 2013 14:28:32 +0000 To: monics14@hotmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s