Carta a les famílies

Benvolgudes famílies,

Des de l’Ampa volem agrair-vos la vostra aportació econòmica anual, així com les vostres idees sorgides durant aquests anys. Per algunes famílies 18 euros són assumibles, i per altres no tant, però tot i així, moltes ho assumeixen.  Potser en algun moment, a alguns us pugui semblar que aquests 18 euros no us aporten res directament i us qüestioneu el sentit de la vostra aportació, també hem rebut idees que no s’han pogut materialitzar i pot semblar que no hem fet cas d’elles. Voldríem transmetre-us que el destí principal, és de suport a l’escola, en la manera que se’ns demana per part de l’escola o bé per iniciativa de les famílies, sempre pensant en el benefici dels nostres fills i filles.

Amb les vostres aportacions es contribueix de moltes maneres a complementar el projecte educatiu dissenyat per la direcció del centre, pretenent també que l’equip de mestres es senti recolzat en una època de retallades, que són un entrebanc més en la seva exigent tasca educativa vers els nostres fills i filles.

Més enllà dels punts visibles com el referent a la compra del llibres, el servei d’acollida, les extraescolars o l’organització de festes, l’Ampa també promou iniciatives com la roba identificaria de l’escola, propicia  xerrades de professionals sobre educació o el creixement personal, impulsa temes com l’obertura de la porta d’accés a la zona d’infantil, fa pressió junt amb l’escola perquè les administracions millorin les instal·lacions com aconseguir que pintessin els edificis o fer arribar la fibra òptica per millorar la connexió a internet des de les aules, col·labora en activitats dins l’horari lectiu com la castanyada o Nadal, cerca formes de recaptació públiques com subvencions de l’ajuntament o donacions privades com components informàtics o material emprat en diverses activitats, implica a altres col·lectius com obtenir plantes donades que els més petits planten i adornen el patí, també fa d’intermediari i interlocutor vers les famílies (associades o no) i l’escola a través dels òrgans oficials com el Consell Escolar i difon noticies emprant xarxes socials, el web i comunicacions en format paper. Moltes d’aquestes accions, repetint-se cada setmana, cada mes i cada any!

Si finalment, després de tot això, després d’haver exhaurit les idees que ens proposeu i que es poden dur a terme, es torna a consensuar amb l’escola la millor manera d’emprar els recursos econòmics de l’Ampa, com ha estat (fet en els transcurs de varis anys, naturalment): la compra de material de laboratori, de portàtils, lots de llibres, pissarres digitals, joguines que ajuden a la formació, la instal·lació de la piràmide (o aranya), el sorral on els nostres nens i nenes juguen al pati o la tanca del patí de primària, per esmentar-ne algunes….

L’equip que formem l’ampa, amb el suport de la direcció de l’escola, creiem que encara hi ha molt camí per recórrer i som conscients que les coses que hem fet no són apreciades per tothom de la mateixa manera, però segur que entre tots podem trovar moltes millores i iniciatives noves que enriqueixin i facin créixer el projecte de l’escola.

Per aquests motius, per la millora de la qualitat en l’ensenyament i personal dels nostres fills i filles necessitem tirar tot això endavant -els projectes presents i futurs-, i necessitem la vostra implicació directa, ja sigui de manera puntual o més continuada. Tot ajuda a que l’Ampa existeixi, i només per aquest fet, l’escola ja té un suport molt important.

Us ha sorprès tot el que s’arriba a fer amb els vostres 18 euros i la vostre participació activa? Si és així, si creieu que val la pena donar un cop de mà per no perdre tot això …. podeu trobar-nos els dijous al despatx situat davant de P5 o contactar amb nosaltres en qualsevol moment a través del correu electrònic ampasanroma@gmail.com, al web http://www.ampasanroma.cat  o a través del Facebook http://www.facebook.com/salvadorsanroma

Moltes gràcies a tothom !!!
L’equip Ampa de l’Escola Salvador Sanromà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s