!!!!Volta a l’escola!!!!

Bona tarda‼️
Ja estem de nou aquí amb moltes ganes de col•laborar i participar en el dia a dia de l’escola.
Ara que ja ha començat el nou curs us recordem que des de l’Afa hem organitzat activitats extraescolars per a tots i totes. Podeu consultar el llistat d’activitats i les places lliures a l’ampasoft i a https://ampasanroma.cat/2022/09/02/extraescolares-2022-23/

📌Recordem que si esteu interessats/es a formar part de l’Afa de manera activa ens podeu escriure a afa.sanroma@gmail.com

Moltes gràcies!

4 Replies to “!!!!Volta a l’escola!!!!”

  1. Bon dia, Us volia escriure perquè ens doneu de baixa de l’Afa a la familia Garcia Goicoechea. La raó és que la nostra filla petita demà comença ja una nova etapa a l’Institut Giola. Així que ja no formem part de la vostra comunitat.  Moltes gràcies per la vostra feina. Ha estat una etapa preciosa. Molt ànims i endavant! Begoña Goicoechea Riera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s