L’AFA

Les sigles AFA signifiquen Associació de Famílies d’Alumnes, i és una entitat sense afany de lucre que agrupa les mares i pares dels alumnes de l’escola.
El nostre objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills. Participem activament en el consell escolar i en la presa de decisions relacionades amb el bon funcionament de l’escola.
L’AFA representa l’oportunitat de coeducar fent equip amb l’escola per tal de treballar en l’educació dels nostres fills i filles i defensar els seus interessos.
També intentem enriquir la formació curricular a través de diferents activitats culturals, creatives, solidàries, lúdiques i esportives.
El nostre funcionament està basat en el diàleg i la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.
Som importants i volem fer escola.

QUÈ FEM?

L’AMPA s’encarrega d’organitzar:

 • Donar suport i assistència als membres de l’associació i, en general, a tots els pares, mares, als professors/es, a l’alumnat del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot el que es refereix a l’educació dels nostres fills i filles i, en definitiva, a tot l’alumnat matriculat al centre.
 • Promoure la participació dels pares i mares de l’alumnat en la gestió del centre.
 • Promoure la representació i la participació dels pares i partes dels i les alumnes en el Consell Escolar del centre.
 • Facilitar la col·laboració del centre en l’àmbit social, cultural econòmic i laboral de l’entorn.
 • Activitats extraescola
 • Festes de l’escola, com la Castanyada, Nadal, Fi de curs, etc.
 • Xerrades per a les famílies.
 • Proveir a l’escola dels materials que necessiti per completar el programa educatiu.

QUÈ HO FA POSSIBLE?

La quota anual de 20€ que paguem les famílies serveix, en gran mesura, per dotar de recursos a l’escola, així com en millores en les instal·lacions.

Una de les ultimas ayuda van ser els gegants de l’escola, juguines del pati de infantil, etc….

I la renovació d’algunes infrastuctures de l’escola.

A més, mantenim una estreta relació amb l’equip de delegats/es de les classes on es demana la col·laboració puntual dels pares i mares per realitzar diverses activitats.

COM ENS ORGANITZEM?

La Junta és l’òrgan que dirigeix l’Associació i està composta per una sèrie de mares i pares voluntaris que dediquen temps i esforços al correcte funcionament de l’AFA.

!!!!!AFATITZA’T!!!!

Pots participar-hi!!!!!! en alguna comissió, en algun projecte concret que t’interessi o bé de manera puntual, com per exemple decorar l’escola o fer de castanyera.

AVANTATGES SOCIALS

 • Si els teus fills i/o filles veuen la teva implicació i participació en la seva vida escolar, augmentarà el seu èxit escolar.
 • Una AFA activa i organitzada millora la qualitat del centre educatiu.
 • Sentir-nos part d’una escola o institut que funciona, també millora la nostra qualitat de vida i les expectatives de futur dels nostres fills i filles.

AVANTATGES ECONÒMICS

 • Actualment l’escola ofereix als socis i sòcies de l’AFA desconte a les activitats extraescolars.  Piscina, Gimnastica ritmica, teatre, etc….

FES-TE SOCI/A