Col.labora amb nosaltres

Si tens interès a participar en la vida escolar dels teus fills, no hi ha res millor que col.laborar amb nosaltres.

Us oferim dues maneres de fer-ho:

FES-TE MEMBRE DE LA JUNTA DE L’AMPA

Com més siguem, més fàcil serà organitzar coses. Estarem encantats de tenir més membres a la junta, la feina a fer és àrdua i de vegades complicada, però compensa molt saber que estàs participant activament en la vida escolar dels teus fills.

Què implica ser membre de la junta?

Haureu d’assistir a les reunions periòdiques que organitzem, a més d’ocupar-vos d’una de les vocalies que decidim. La feina es distribueix segons el temps de dedicació que té cadascú, per tant, el fet de ser membre de la junta no implica tenir més feina de la que pots assumir!

Vull ser membre de la junta. Què haig de fer?

Envia’ns un mail a ampasanroma@gmail.com o parla amb qualsevol de nosaltres en horari de despatx. També ens trobareu a facebook. T’informarem de tot i et donarem tots els detalls.

COL.LABORA AMB L’AMPA

Al llarg del curs, l’AMPA organitza diverses activitats amb l’objectiu que els pares i mares participin activament en la vida de l’escola. Necessitem voluntaris per ajudar-nos a fer possible que aquestes activitats continuin fent-se.

Què implica ser col.laborador de l’AMPA?

La junta de l’AMPA té una base de dades de col.laboradors, amb els seus e-mails i telèfons. Contactarem amb vosaltres en cas de necessitar voluntaris per organitzar qualsevol activitat. Sou lliures de col.laborar si teniu temps i us ve de gust.

Vull ser col.laborador de l’AMPA. Què haig de fer?

Envia’ns un mail a ampasanroma@gmail.com o parla amb qualsevol de nosaltres en horari de despatx. També ens trobareu a facebook. T’informarem de tot i et donarem tots els detalls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s