Com s’organitza l’AMPA

JUNTA DIRECTIVA

La Junta Directiva de l’AMPA està composta per:

President:              Elisabet Puga

Vicepresidenta:   Melissa Capurro

Secretària:            Merche Polo

Tresorera:             Alicia Redondo

Vocals:  

COMISSIONS DE TREBALL

Actualment l’AMPA de l’Escola Salvador Sanromà té actives les següents comissions:

Comissió de festes: s’encarrega de l’organització i execució de les celebracions especials a l’escola, com ara de la Festa de Nadal, la festa de la castanyada, la festa de fi de curs.

Comissió de Llibres: Organitza i coordina junt amb l’escola la campanya de venda de llibres de text.

Comissió de Cuida’m: organitza i coordina el programa de reutilització de llibres de text.

Comissió d’extraescolars: S’encarrega de la gestió i coordinació de les activitats esportives i de lleure que es duen a terme a l’escola de dilluns a divendres, a partir de les 16.30 h. A més, l’AMPA gestiona diferents subvencions per tal que el cost final de les activitats extraescolars resulti més econòmic.

Comissió de comunicació: És responsable de la difusió i promoció de la imatge de l’AMPA i de les tasques que aquesta fa en el centre escolar entre la comunitat de pares i mares. S’encarrega de gestionar el bloc de l’AMPA i el facebook.

Consell Escolar. És l’òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern del centre escolar. Les funcions del Consell són l’aprovació, el seguiment i l’avaluació dels projectes que desenvolupen l’activitat educativa del centre. Està format pel director/a del centre, el/la cap d’estudis, un regidor/a o representant de l’Ajuntament, professors del centre elegits pel claustre (no poden ser un número inferior a un terç del número total dels components del Consell), pares, mares i alumnes elegits per ells mateixos (no poden ser un número inferior a un terç del total de components del Consell), un representant del personal d’administració i serveis del centre i el secretari/ària del centre. L’AMPA també designa un/a representant en el Consell Escolar. Els alumnes poden ser elegits membres del Consell Escolar a partir de 1r curs d’ESO.

Properament crearem noves comissions, qualsevol persona interessada pot formar-ne part sense haver de ser membre de la junta de l’Ampa. Us convidem a unir-vos-hi !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s